10 Facebook-pagina's om te volgen Over geld lenen

image

Goedkoop geld lenen?

Wist je datgene 43 procent van de consumenten met een lening geld leent bij hun dure grootbank? Grootbanken hebben regelmatig een hogere rente later kleinere, online kredietverstrekkers. Zorg deze jij niet onnodig erbij veel betaalt en vergelijk leningen op Geldshop.nl. Niet alleen vind je zo de lening bij de laagste rente, toch je vindt ook jullie lening die het beste bij je wensen past.

Daarom geld lenen vergelijken

Jouw lening vergelijken is dus een strak plan, jouw vindt zo namelijk direct een kredietverstrekker met lage rente. Onafhankelijke instanties bijvoorbeeld Autoriteit Consument en Forum, de AFM en u Consumentenbond raden consumenten aan financiële producten te vergelijken. Dit levert je behalve veel gedoe een omvangrijke besparing op. Het verschil tussen de duurste en goedkoopste lening is maar liefst 700 euro per jaar bij een leensom van 25. 000 euro! Dit blijkt uit het onderzoek dat wij in 2018 hebben uitgevoerd. Vergelijk alle leningen op Geldshop.nl en bespaar eigenhandig ook direct op jullie kosten van je lening!

Let op! Naast jullie rente is er een paar voorwaarden van leningen dat per kredietverstrekker verschillen. Met Geldshop.nl kun je daarom niets alleen de rente leningen vergelijken, maar ook de voorwaarden van alle leningen. Zo weet je zeker dat jou beste lening vindt zulks past betreffende jouw verlangen en belevenis.

Geld lenen voor oversluiten

Heb je al een lening? Vergelijk dan om te bekijken wat de exacte kosten zijn je bespaart sinds over te sluiten. Tegenwoordig los je bijna allemaal leningen boetevrij vervroegd af, dus betaal je geen bijbehorend kosten. Je lening oversluiten is bovendien gewoon: jou zoekt een goedkopere lening, vraagt deze betreffende bij het bedrag dat nodig is om je oude lening af bij lossen en lost dan u oude lening af indien je het leenbedrag binnenin hebt. Een kleine moeite die een groot verschil maakt in je portemonnee.

Goedkoop geld lenen? Top 10 Goedkoopste leningen

We hebben u 10 laagste rentes aan de persoonlijke lening en het doorlopend krediet op een rij gezet. Deze is gebaseerd op een lening met 25. 000 euro.

Langduriger informatie over geld lenen

Op zoek naar meer specifieke informatie over geld lenen? Bekijk dan ook eens onderstaande pagina's:

 • Top 10 Persoonlijke lening
 • Top 10 Doorlopend krediet
 • Top 10 Laagste rente lening
 • Lening oversluiten
 • Lening aanvragen

De reden waarom geld lenen vergelijken met Geldshop.nl?

Op Geldshop.nl maken we het lening aanbod overzichtelijk en begrijpelijk, zodat de juiste lening aanvragen voor jou eenvoudig wordt. Geld lenen start dus met een vergelijking op Geldshop.nl.

Grootste aanbod leningen vergelijken

Wij zetten u grootste aanbod leveranciers technische terminologie plus leningen voor je op een rij. Bij de hand van een reeks vragen die we stap voor stap stellen fiksen we een overzicht van de best passende leningen. Zo vergelijk je met aandacht alle getoonde leningen en vind je in één oogopslag welke lening past bij jouw situatie plus wensen met bovendien jullie laagste rente en maximaal gunstige voorwaarden. Vervolgens vraag je direct online een gratis en vrijblijvende prijsopvraag aan voor de lening van je keuze.

Onafhankelijk en actueel vergelijken

De data dat we tonen helpen wij van het onafhankelijke MoneyView, waardoor we jullie actuele rente én voorwaarden van leningen tonen. Onze afspraken met de aanbieders bezitten bovendien geen invloed met de resultaten bij de geld lenen vergelijking. Daarom zijn wij eveneens een van de weinige vergelijkingssites die voldoet betreffende u Keurmerk Objectief Matchen. De goedkoopste lening karakteriseren wij altijd bovenaan de overzicht, ook als we genkele afspraken hebben met de kredietverstrekker. Zo zie je écht de laagste rente en je betaalt ook geen extra prijs indien je de lening kiest.

Hoge klantwaardering

Bezoekers dat eerder via ons beschikken over bespaard geven ons dezelfde hoge klantwaardering. Met name het vergelijkingsoverzicht en u kennis betreffende onze medewerkers worden messcherp gewaardeerd. Heb je aanvragen of hulp nodig aan de geld lenen vergelijking? Onze deskundige, gecertificeerde klantenservice helpt jou graag. Wij zijn telefonisch te bereiken op 040 - 751 39 68.

Genomineerd Website van u Jaar 2019

Geldshop.nl ben in 2019 voor het derde jaar met rij genomineerd voor de Site van het Tijdsperiode verkiezing in de categorie vergelijking. Deze jaarlijkse op internet publieksprijs wordt objectief en onafhankelijk georganiseerd voor de betere en populairste websites bij Nederland. Per categorie is er maximaal twaalf genomineerden waarop het publiek moet stemmen.

In 2019 scoorde Geldshop.nl in die verkiezing een gemiddeld rapportcijfer betreffende 9, 4. Ter vergelijking: het gemiddelde rapportcijfer voordat alle sites dat genomineerd waren in u categorie Vergelijken, was dezelfde 9, 0. Geldshop.nl scoort dus ruim met u gemiddelde. Lees daar meer over de uitslag.

Goedkoopste lening gevonden?

Heb je beslist vergelijking gemaakt en u goedkoopste lening met u goede voorwaarden gevonden? Vervolgens laat je die besparing natuurlijk niet liggen. Je bent tenslotte geen dief betreffende je eigen portemonnee. Sluit de lening direct op internet af via Geldshop.nl en bespaar zelfs wel 700 euro! Makkelijk verdient vinden wij.

Prijsopvraag geld lenen

Zodra je de betere lening die aan jouw wensen voldoet gevonden hebt, vraag je gratis en vrijblijvend een offerte betreffende op Geldshop.nl. Dit duurt ongeveer vijf minuten. Houd de volgende gegevens bij de kwast:

 • Je persoonlijke gegevens
 • Je gezinssituatie
 • Je woonsituatie
 • Je inkomsten en uitgaven

Indien je de verzoek hebt afgerond, beoordeelt u kredietverstrekker je aanvraag. Wanneer je voldoet aan u acceptatievoorwaarden ontvang je een voorstel, vaak nog dezelfde dag. Ben je bijgaand akkoord, dan stuur jouw het getekende voorstel terug, samen met de benodigde documenten (legitimatiebewijs, salarisstrook daarbovenop bankafschriften waarop het inkomen plus vaste lasten staan). Zodra alle documenten compleet en goedgekeurd zijn sedert de lening verstrekker, ontvang je vaak nog dezelfde weekdag het geld op je rekening.

Indien je na het aanvragen met de offerte verzoeken hebt of je lening wilt wijzigen, kun je altijd contact opnemen met ons Service Team.

Wil jouw een bestaande lening oversluiten? Geef dit aan tijdens het invullen van je kennis. De kredietverstrekker houdt alhier dan rekening mee.

Geld lenen vergelijken: gegevens over lenen

Uiteraard willen we dat je de lening vindt die u beste bij je wens past. Daarom geven wij je tips mee voordat het vergelijken van leningen. We zetten ze voor je op een rij:


 • Hoe werkt geld lenen?

Cash lenen is niet gratis. Je moet de lening uiteraard terugbetalen. Je lost iedere maand een bedrag af wat bestaat eruit een deel aflossing plus een deel rente. In onze geld lenen vergelijking zie je wat de maandlasten, het bedrag dat je elke maand betaalt, en de totale prijs van de lening zijn. Zo zie je direct waar goedkoop geld lenen mogelijk zijn en is zelf je lening berekenen niet nodig.

Consumenten lenen geld aan verschillende voornemenzin, zoals geld lenen voordat auto, lenen voor een verbouwing of voor dezelfde restschuld financieren. Sommige crediteuren springen hierop in sinds leningen bij te bieden die alleen voor een specifiek leendoel af te sluiten is. Door in de geld lenen vergelijking aan erbij geven wat jouw leendoel is, tonen wij dezelfde overzicht betreffende alle leningen die hiervoor geschikt zijn.

 • Soorten leningen

Cash lenen kan in twee vormen: met de persoonlijke lening en het doorlopend krediet. Welke lening voor jou het meest geschikt is, hangt af van je situatie en wensen. Op Geldshop.nl kun je alsmede het doorlopend krediet als jullie persoonlijke lening vergelijken.

Geld lenen aan persoonlijke lening

Een persoonlijke lening bezit dezelfde vaste rente, vaste looptijd en vaste maandlast. Je weet precies hoeveel de lening gaat kosten en daarom is deze leenvorm handig bij een aankoop waarvan je de prijs van tevoren weet, bijvoorbeeld een auto.

Geld lenen met doorlopend krediet

Een doorlopend krediet is flexibeler. Je hebt een maximaal kredietlimiet waarbinnen je vrij opneemt daarbovenop aflost. Het doorlopend krediet kent een variabele rente, genkele vaste looptijd en je betaalt enkel rente over het uiteindelijk opgenomen bedrag. Je weet van tevoren dus niets wat u lening precies kost. Deze leenvorm komt bijvoorbeeld met pas indien je meer financiële ruimte nodig hebt. Je neemt eerder afgeloste bedragen weer terug bij mocht je wat extra’s nodig bezitten.

Twijfel je nog hoe je wilt geld lenen? Lees u artikel 'Persoonlijke lening ofwel doorlopend krediet? ' voor langduriger informatie en de voor- en nadelen over die twee leenvormen.

 • Hoeveel geld moet ik lenen?

Je wilt natuurlijk niet in de financiële problemen komen sinds een lening. Verantwoord geld lenen is daarom belangrijk. Iedereen heeft echter dezelfde andere maximale lening, omdat ieders belevenis uniek zijn. De banken en leveranciers technische terminologie die we vergelijken hanteren een tenminste leenbedrag van 2. 500 euro en een volledige leenbedrag van 75. 000 euro.

Verantwoord geld lenen

Je maximale lening berekenen doe je aan de hand met je inkomen en vaste lasten. Boven onze vergelijking stellen we je dezelfde aantal vragen zodat wij je een overzicht beheersen geven aan leningen die aansluiten op je situatie en wens. Is geld lenen boven jouw omstandigheid niet verantwoord of zijn er geen enkele aanbieder die een lening aanbiedt voor jouw specifieke belevenis en wens, dan bevestigen we je dat eveneens weten.

 • Boetevrij extra aflossen bij je lening

Wanneer je meer aflost dan het afgesproken maandbedrag, ben je sneller van de lening af. Enkel loopt de kredietverstrekker dan rente-inkomsten mis, waardoor ze je een boete opleggen om die inkomsten bij compenseren. Dit geldt louter voor de persoonlijke lening. Gelukkig zijn er nog maar een paar verstrekkers die zulke boetes uitdelen. Bij de meeste kun jou zonder zorgen boetevrij bijkomend aflossen.

Zoek je een lening waarbij boetevrij bijkomend aflossen misschien is? Geef je voorkeuren aan in ons overzicht en we tonen je alleen jullie leningen precies waar je eerder boetevrij kunt aflossen.

 • Geld lenen met overlijdensrisicoverzekering

Een overlijdensrisicoverzekering (ORV) zorgt dat je nabestaanden niet met de schulden van je lening blijven zitten in het geval je komt te overlijden gedurende de looptijd. Bij enkele kredietverstrekkers is deze verzekering gratis inbegrepen, maar jullie rente is dan erg vaak hoger.

Zijn de ORV niet kosteloos inbegrepen, dan kun je er beslist nemen via een verzekeringsmaatschappij. Je betaalt dan genkel hogere rente, maar wel een aparte premie.

Wil jou een ORV? Geef dat dan aan in onze vergelijking en wij tekenen jouw alleen de leningen bij een ORV inbegrepen.

 • Geld lenen en leenbedragen

Vrijwel alle kredietverstrekkers hanteren verschillende rentetarieven voor jullie meerdere leenbedragen. Doorgaans geldt datgene hoe hoger het leenbedrag is, hoe lager de rente. Dat komt vandaar bij een hoger leenbedrag de eenmalige kosten, bijvoorbeeld administratiekosten, in proportie dezelfde stuk lager zijn. We raden je nochtans betreffende om niet langer bij lenen dan nodig is!

Op zoek naar het voorstel leningen voor dezelfde bepaald leenbedrag? Start hier dan direct je vergelijking voordat:

 • 10. 000 euro lenen
 • 20. 000 euro lenen
 • 25. 000 euro lenen
 • 50. 000 euro lenen

Tarieven geld lenen in beeld

Geld lenen doe je niet zomaar. Je gaat hiermee een verplichting aan met een bank, hoeveel best ingewikkeld kan is. Daarom geven we je inzicht in uw exacte looptijden en kosten van geld lenen plus bezitten we een voorbeeldberekening geproduceerd. Hieronder zie jou van zowel de persoonlijke lening indien het doorlopend krediet de minimale en maximale rentepercentages voor verschillende leenbedragen. Jou ziet dus dat u minimale looptijd twaalf maanden plus de maximale looptijd 120 maanden bedraagt.

De rentepercentage voor dezelfde lening bedraagt minimaal 3, 80% en maximaal 9, 90%.

Tarieven persoonlijke lening

Kredietbedrag €2. 500 €25. 000 €50. 000

Minimale rente 7, 60% 3, 80% 3, 80%

Maximale rente 9, 90% 8, 70% 8, 70%

Minimale looptijd (maanden) 1 1 1

Maximale looptijd (maanden) 83 180 180

Voorbeeldberekening persoonlijke lening

Kredietbedrag €2. 500 €25. 000 €50. 000

Minimale rente 7, 60% 3, 80% 3, 80%

Looptijd (maanden) 60 60 60

Onvoorwaardelijk krediet €2. 995 €27. 446 €54. 892

Boven bovenstaand voorbeeld gaan we eruit van een looptijd van 60 maanden.

Tarieven doorlopend krediet

Kredietbedrag €2. 500 €25. 000 €50. 000

Minimale rente 9, 8% 4, 5% 4, 5%

Maximale rente 11, 4% 7, 4% 7, 0%

Minimale looptijd (maanden) één 1 1

Maximale looptijd (maanden) 240 240 240

Voorbeeld doorlopend krediet

Kredietbedrag €2. 500 €25. 000 €50. 000

Minimale rente 9, 8% 4, 5% 4, 5%

Looptijd (maanden) 64 56 geld lenen 56

Totaal krediet €3. 183 €27. 674 €55. 349

De rente met beslist doorlopend krediet loopt uiteen betreffende 4, 5 procent tot en met 11, 4 procent. De rente is variabel, enigszins betekent dat de rente gedurende de looptijd moet wijzigen. In bovenstaand voorbeeld gaan we ervan uit dat de rente niets wijzigt. Bovendien gaan we ervan uit dat je elke maand 2 procent van de kredietsom aflost en eerder afgeloste bedragen niet opnieuw opneemt.